Don't judge a blog by its followers

Wednesday, 3 December 2014

Biskut Mayat Dah Tukar Kerja?

Bismillah..

Uish.. dah lama saya tak buka blog biskut mayat ni.. dah macam rumah mayat rasanya.. Bersawang je..

By the way, disebabkan ramai lagi yang masih bertanya, atau email pada saya melalui blog ini, saya nak bagitahu pada korang yang baru pertama kali sampai ke laman sesawang yang dah bersawang ini,

saya secara rasminya sudah bertukar "tempat kerja" ke www.tarbiahsentap.com..

korang pernah dengar kan? Ke baru pertama kali dengar? Takpe lah kalau pertama kali dengar.

Macam tu, meh jemput datang ke sana, dan like page facebook Tarbiah Sentap.

See you there ! (ayat bajet artis)


No comments:

Post a Comment